Lediga tjänster

Säljare till CardKeep i Lerum

CardKeep är Europas största tillverkare och distributör av produkter för identifiering med ett stort sortiment inom identifikation, märkning och profilering. 

Genom ett nära samarbete med våra partners levererar vi kundanpassade lösningar med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Ett flertal av våra produkter är patentskyddade över stora delar av världen.  Bolaget grundades 1999 och har därefter vuxit kraftigt. Vi är ledande aktör i vår nish i Europa. Bolaget är i en digitaliseringsprocess och blev under 2019 certifierade för ISO 9001 samt 14001 som vi är mycket stolta över.
Strax utanför Göteborg sitter vi i nya fräscha lokaler och har en kultur som präglas av positiv anda tack vare ett härligt gäng kollegor. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och har gott om utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Vi söker både en erfaren säljare till vår exportavdelning samt 1-2 innesäljare som till att börja med kommer jobba mest med kontoret som bas.

Om tjänsten som Säljare hos CardKeep

I rollen som kommer Säljare du att arbeta i en varierande säljroll med uppgifter inom försäljning där du främst kommer att bearbeta den Nordiska marknaden, för såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen från prospektering, kundkontakt och offerthantering till uppföljning av affärer och kundvård. Du utför även kundanalyser baserade på kundernas inköpsfrekvenser och volymer. Grunden för ditt arbete är att utifrån din affärsförståelse bygga långsiktiga kundrelationer som leder till lönsamma samarbeten. CardKeep har ett brett spektrum av potentiella kunder och din arbetsuppgift är att hitta en så bra lösning som möjligt inför de behov kunden har. Du kommer arbeta mot högt uppsatta resultat- och försäljningsmål som du med stort ansvar tar dig an och strävar efter att överträffa för att ta både dig själv och bolaget vidare i utvecklingen!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är bra på att bygga förtroende hos kunderna och gillar att göra affärer. Som person bidrar du med energi och engagemang samt har:

 • brinnande intresse för försäljning och kundrelationer
 • du kan hjälpa kunden till rätt produkt i vårt utbud
 • du tycker det roligaste som finns är att hjälpa kunder inom profil- kontor – och tryckerisektorn till rätt lösning och hjälper dem gärna ta fram helt nya lösningar.
 • analytisk förmåga att ta fram olika verksamhetsanpassade lösningar
 • arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller försäljning
 • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort är ett krav


Som person är du resultatinriktad och tar initiativ för att hitta nya kontaktvägar. Du driver självständigt dina affärer framåt och har förmågan att se helheten och prioritera ditt arbete effektivt. Du tycker om att arbeta strukturerat och ser det som självklart att planera ditt säljarbete samt dokumentera ditt samarbete med kund i CRM system.

... är driven och resultatinriktad! Med en energi som inspirerar, trivs du bra med att arbeta självständigt samtidigt som du vill vara den som bygger vidare på CardKeep´s affärsrelationer. Som person är du engagerad och initiativrik, har en positiv inställning och brinner för att alltid göra ett bra jobb. För tjänsten är det ett krav att du kommunicerar flytande på svenska och engelska i både tal och skrift. Hanterar du utöver detta ett tredje språk är det mycket meriterande.

Vi ser positivt på om du har eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av sälj. Samtidigt har du också lätt att lära och tycker om att jobba effektivt för att snabbt bli självgående. Du är kreativ och ser utmaningar som möjligheter att få skapa lösningar. Sist men inte minst är det också viktigt för Cardkeep att du kombinerar alla ovan nämnda drag, kunskaper och meriter med en stor dos ödmjukhet och prestigelöshet!

Vad CardKeep erbjuder dig

Hos CardKeep erbjuds en härlig arbetsmiljö som ger dig de förutsättningar som krävs för att du ska kunna prestera på topp. Här är individen viktig och du blir sedd. Stort fokus på gemenskap och glädje, samtidigt som vi når våra resultat genom engagerat och målinriktat arbete. För rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med bolaget. CardKeep är ett fortsatt växande bolag med stora ambitioner för framtiden. Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön och provision.

START: Omgående
PLATS: Göteborg/Lerum
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + provision 
KONTAKT: Håkan Boquist

hakan.boquist@cardkeep.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande


Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående!

Vi ser fram emot att höra av dig. Redovisningsekonom till CardKeep i Lerum

CardKeep är Europas största tillverkare och distributör av produkter för identifiering med ett stort sortiment inom identifikation, märkning och profilering. 

Genom ett nära samarbete med våra partners levererar vi kundanpassade lösningar med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett stort antal återförsäljare över Europa som lägger ett allt större förtroende hos oss. Ett flertal av våra produkter är patentskyddade över stora delar av världen.  Bolaget grundades 1999 och har därefter vuxit kraftigt. Vi har givetvis högsta kreditrating och är ett växande bolag med stabil utveckling. Vi är ledande aktör i vår nisch i Europa. Bolaget är i en digitaliseringsprocess och håller även på att certifiera sig för ISO 9001 samt 14001. Strax utanför Göteborg sitter vi i nya fräscha lokaler och har en kultur som präglas av positiv anda tack vare ett härligt gäng kollegor. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och har gott om utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Vi söker nu en Redovisningsekonom!

Om tjänsten som Redovisningsekonom hos CardKeep


Som kvalificerad redovisningsekonom kommer du att arbeta i en kreativ och stöttande miljö där du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. I din roll har du fokus på löpande bokföring samt kontorsadministration och du kommer att ha kontakt med både kunder och leverantörer samt kollegor.

Vad innebär rollen?

Rollen som redovisningsekonom innebär att arbeta med löpande bokföring såsom kund- och leverantörsreskontra, fakturering, inbetalningar, påminnelser och räntefakturering. Moms och skatter mm.  Du kommer jobba i ett nära samarbete med ekonomichefen.


Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och känslan av att vilja göra det där lilla extra. För att trivas i rollen som redovisningsekonom ser vi gärna att du är en öppen personlighet med gott humör som har lätt för att arbeta i team såväl som självständigt arbete. Du är även serviceinriktad och har ett gott bemötande.
Rollen som redovisningsekonom ställer höga krav på noggrannhet och struktur och det är således viktigt att du har förmågan att organisera ditt arbete genom prioritering och planering.

Som person är du lösningsorienterad och proaktiv och du trivs i en självständig roll. Vidare är du flexibel, prestigelös och du hugger i där det behövs

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av tidigare arbete med leverantör/kundreskontra samt kunskaper inom löpande bokföring är ett krav 
 • Utbildning inom ekonomi är önskvärt 
 • God datorvana och kunskaper inom Office-paketet, speciellt Excel.
 • Det är även positivt om du har kunskap och erfarenhet inom ekonomisystemet Visma administration 2000 och Ascendo samt är självgående på löpande bokföring.
 • Kunna jobba självständigt från löpande bokföring fram till bokslut inklusive momsdeklarationer till skatteverket och alla rapporter till myndigheter
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska 


Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev.Vad Bolaget erbjuder dig
Du erbjuds en spännande tjänst och goda möjligheter att utvecklas tillsammans med bolaget! Hos oss är gemenskap och att ha roligt på jobbet viktigt, samtidigt som vi överträffar våra resultat genom engagerat och målinriktat arbete. Så som bolaget växer får man chansen att växa internt. Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön.

KONTAKT: elisabeth.gao@cardkeep.se
SISTA ANSÖKNINGSDATUM:  Urval sker löpande