Lediga tjänster


Exportsäljare till CardKeep i Lerum


CardKeep är Europas största tillverkare och distributör av produkter för
identifiering med ett stort sortiment inom identifikation, märkning och passerkortshantering. 

Genom ett nära samarbete med våra partners levererar vi kundanpassade lösningar med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Ett flertal av våra produkter är patentskyddade över stora delar av världen.  Bolaget grundades 1999 och har vuxit kraftigt därefter. Strax utanför Göteborg sitter vi i nya fräscha lokaler och har en kultur som präglas av positiv anda tack vare ett härligt gäng kollegor. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och har gott om utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Vi söker därför Exportsäljare samt Ekonomiassistent!


Om tjänsten

I rollen som Säljare kommer du att arbeta i en varierande säljroll med uppgifter inom försäljning där du främst kommer att bearbeta den Europeiska marknaden, för såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen från prospektering, kundkontakt och offerthantering till uppföljning av affärer och kundvård. Du utför även kundanalyser baserade på kundernas inköpsfrekvenser och volymer. Grunden för ditt arbete är att utifrån din affärsförståelse bygga långsiktiga kundrelationer som leder till lönsamma samarbeten. CardKeep har ett brett spektrum av potentiella kunder och din arbetsuppgift är att hitta en så bra lösning som möjligt inför de behov kunden har. Du kommer arbeta mot högt uppsatta resultat- och försäljningsmål som du med stort ansvar tar dig an och strävar efter att överträffa för att ta både dig själv och bolaget vidare i utvecklingen!

Som säljare söker vi dig som …

... är driven och resultatinriktad! Med en energi som inspirerar, trivs du bra med att arbeta självständigt samtidigt som du vill vara den som bygger vidare på våra internationella affärsrelationer. Som person är du engagerad och initiativrik, har en positiv inställning och brinner för att alltid göra ett bra jobb. För tjänsten är det ett krav att du kommunicerar flytande på svenska och engelska i både tal och skrift. Hanterar du utöver detta ett tredje språk är det mycket meriterande.


Din profil.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och känslan av att vilja göra det där lilla extra. För att trivas i rollen ser vi gärna att du är en öppen personlighet med gott humör som har lätt för att arbeta i team såväl som självständigt arbete. Du är även serviceinriktad och har ett gott bemötande.
Som person är du lösningsorienterad och proaktiv och du trivs i en självständig roll. Vidare är du flexibel, prestigelös och du hugger i där det behövs

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev.Vad Bolaget erbjuder dig
Du erbjuds en spännande tjänst och goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss på CardKeep !  Hos oss är gemenskap och att ha roligt på jobbet viktigt, samtidigt som vi överträffar våra resultat genom engagerat och målinriktat arbete. Så som bolaget växer får man chansen att växa internt. Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag.

Skicka ansökan till:

hakan.boquist@cardkeep.seSista ansökningsdag: rekrytering sker löpande.Ekonomiassistent till CardKeep i Lerum


Om tjänsten
Som kvalificerad ekonomiassistent kommer du att arbeta i en kreativ och stöttande miljö där du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. I din roll har du fokus på löpande bokföring samt kontorsadministration och du kommer att ha kontakt med både kunder och leverantörer samt kollegor. Rollen som ekonomiassistent innebär att arbeta med löpande bokföring såsom kund- och leverantörsreskontra, fakturering, inbetalningar, påminnelser och räntefakturering. Moms och skatter mm.  Du kommer jobba i ett nära samarbete med ekonomichefen.


Rollen som ekonomiassistent ställer höga krav på noggrannhet och struktur och det är således viktigt att du har förmågan att organisera ditt arbete genom prioritering och planering. Som person är du lösningsorienterad och proaktiv och du trivs i en självständig roll. Vidare är du flexibel, prestigelös och du hugger i där det behövs

Kvalifikationer Ekonomiassistent

  • Erfarenhet av tidigare arbete med leverantör/kundreskontra samt kunskaper inom löpande bokföring är ett krav 
  • Utbildning inom ekonomi är önskvärt 
  • God datorvana och kunskaper inom Office-paketet, speciellt Excel.
  • Det är även positivt om du har kunskap och erfarenhet inom ekonomisystemet Visma
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska 


Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och känslan av att vilja göra det där lilla extra. För att trivas i rollen som ekonomiassistent ser vi gärna att du är en öppen personlighet med gott humör som har lätt för att arbeta i team såväl som självständigt arbete. Du är även serviceinriktad och har ett gott bemötande.
Rollen som ekonomiassistent ställer höga krav på noggrannhet och struktur och det är således viktigt att du har förmågan att organisera ditt arbete genom prioritering och planering.

Som person är du lösningsorienterad och proaktiv och du trivs i en självständig roll. Vidare är du flexibel, prestigelös och du hugger i där det behövs

Om ansökan
Tjänsterna ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev.Vad Bolaget erbjuder dig
Du erbjuds en spännande tjänst och goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss på CardKeep !  Hos oss är gemenskap och att ha roligt på jobbet viktigt, samtidigt som vi överträffar våra resultat genom engagerat och målinriktat arbete. Så som bolaget växer får man chansen att växa internt. Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag.

Skicka ansökan till:

elisabeth.gao@cardkeep.se

Sista ansökningsdag: rekrytering sker löpande.

Nyheter

2018-05-22

Integritetspolicy

GDPR

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
ExpoGraf CardKeep International AB | Box 3042 | 443 03 Stenkullen, Sweden | Tel: +46-(0)302-680 600 | Fax: +46-(0)302-680 640 | info@cardkeep.se